Download guiden

6 trin til implementering af Zero Trust-principperne

En guide til CISO'er og IT-chefer i Danske virksomheder

Download guiden og få svar på, hvordan din virksomhed mindsker risici og reagerer effektivt på skiftende trusler.

I et stadigt udviklende digitalt landskab er sikkerhed blevet et vigtigt aspekt for organisationer i alle størrelser og brancher. Traditionelle sikkerhedsmodeller er ikke længere tilstrækkelige til beskyttelse af følsomme data og assets. Eskalationen i sofistikerede cybertrusler kræver en ny tilgang – en, der er mangesidet, adaptiv og proaktiv. 

Intro til Zero Trust – en revolutionerende sikkerhedsmodel, der udfordrer den traditionelle perimeterbaserede tilgang og i stedet fokuserer på at beskytte alle aspekter af organisationens infrastruktur, uanset dens placering.

Zero Trust-principperne: "never trust, always verify"

Zero Trust er baseret på princippet: “never trust, always verify.” Det forudsætter, at trusler kan og vil eksistere både inden for og uden for organisationens netværk. Således skal hvert område inden for et netværksøkosystem behandles som lige vigtigt og beskyttet. I dette blogindlæg dykker jeg ned i de seks forskellige områder af Zero Trust og fremhæver de klare mål, fordele og konklusion for hvert område du bør tage stilling til, for din sikkerhedsskyld.

Zero Trust er ikke en enkelt løsning, men en række principper, der spænder over seks forskellige områder, der hver især spiller en afgørende rolle i at skabe et sammenhængende sikkerhedssystem. Lad os udforske hvert af disse områder og forstå deres mål, fordele og den betydning, de har for at beskytte din organisation.

En Zero Trust-strategi, der er i balance og vægtet ligeligt, er afgørende for at opbygge en sammenhængende og modstandsdygtig sikkerhedsplatform.

Ved at fokusere på Zero Trust-princippernes seks områder, kan virksomheder mindske risici og reagere effektivt på skiftende cybertrusler. Nøglen til en vellykket Zero Trust-implementering ligger i kontinuerlig validering, konstant overvågning og en proaktiv sikkerhedstankegang. Med Zero Trust kan du afgrænse sikkerhedsarbejdet i overkommelige ”bidder”, og i sidste ende beskytte din organisations fremtid i en stadig mere sammenkoblet og digital verden.

Nutidens trusselsbillede kræver særligt fokus på især 3 områder

Cisco Talos Incident Response har observeret en betydelig stigning i datatyveri & afpresningshændelser i andet kvartal af 2023, hvilket tegner sig for 30 procent af de trusler, der blev reageret på, en stigning på 25 procent i forhold til det foregående kvartal.

I denne type angreb stjæler trusselsaktører offerdata og

truer med at lække eller sælge dem, medmindre offeret betaler en løsesum. 

I modsætning til traditionelle ransomware-angreb involverer afpresning af datatyveri ikke kryptering af filer. Sundheds og finansielle sektore var de mest målrettede industrier i denne periode.

Top 3 fokusområder

Download guiden og bliv introduceret til de seks trin til implementering af Zero Trust-principperne, der sikrer, at din organisation har fokus på de 3 fokusområder.

Previous slide
Next slide

Dansk Security Partner of the year 2022

I Wingmen siger vi ”Sikkerhed i alting!”. Sikkerhed er ikke længere blot et spørgsmål om at sætte en firewall op til at beskytte sit netværk. Sikkerhed bliver tænkt ind som en integreret del af alle løsninger, vi laver, og rigtig meget af det er software, der beskytter dine brugere, når de ikke sidder bag de centrale firewalls.

Bliv klogere

AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
Tech artikel

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Odense, 11. sep 2024

11. sep 2024 – Odense – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Odense. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Aarhus, 29. aug 2024

29. aug 2024 – Aarhus – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Aarhus. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Peter Rafn, CEO af Wingmen Solutions, står foran sin laptop i et kontorfællesskab
Nyhed

Wingmen Solutions lander rekordstort overskud i 2023

Wingmen Solutions oplevede betydelig vækst i 2023, med et overskud på 44 millioner kroner før skat, hvilket repræsenterer en stigning på 43 % i forhold til året før. Væksten blev drevet af en række nye kunder og projekter samt øget digitalisering og automatisering af forretningen.

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
Senior Security Advisor

Kenneth Thorsted

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med at øge din IT-sikkerhed og styrke dit forsvar mod nutidens og fremtidens cybertrusler? Kontakt mig, hvis vi skal tage en uforpligtende dialog om den rette løsning for dig.

E-mail: kth@wingmen.dk

Kontakt din wingman

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 10A, st. (K6), 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228