Vi søger wingmen med operations kompetencer

Wingmen med operations kompetencer indenfor netværk, sikkerhed & datacenter

I Wingmen har vi ambitionen om at have de dygtigste infrastrukturkonsulenter. Det er fordi, vi ønsker at tilbyde vores kunder de skarpeste kompetencer overhovedet. Vi vokser, og har i forbindelse med vores nye samarbejde med den hollandske Cisco partner Avit Group (læs mere her) behov for en række tekniske kompetencer, som har motivationen til at blive en del af vores fantastiske Wingmen team. Vi leder efter de helt rigtige profiler indenfor netværk, sikkerhed og datacenter og tilbyder dig at komme med på en helt fantastisk spændende rejse. Vi arbejder udelukkende med Cisco teknologier. Tilsammen har vi +100 Cisco certificeringer heraf 18 CCIE-certificeringer, som er den højest opnåelige certificering.

Om Jobbet
 • Vores kunder forventer services leveret efter en høj standard og med engagement. Derfor skal du være i stand til at tage ansvaret for de services, vi leverer og følge med i udviklingen.
 • Du vil være en aktiv del af implementeringen af de services, som vi leverer enten fra Danmark eller via vores Hollandske kollegaer.
 • Du vil være med til at udvikle og implementere nye services, som vi kan levere til vores kunder.
 • Vi tilbyder en udviklingsplan i forhold til dine ambitioner, og vægter det højt at vores konsulenter har mulighed for kontinuerlig udvikling og træning.
 • Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores Account Managers og Service Delivery Managers, som har relationerne med vores kunder. Sammen vil I skulle planlægge, hvorledes I indfrier en given kundes behov og ønsker.
 • Vi arbejder tæt sammen med Cisco, og det vil du også komme til.

Du tilbydes et attraktivt og udviklende job i en virksomhed, hvor vi er på en fantastisk rejse. Vi beholder nærheden i vores teams i Wingmen. Der er højt til loftet, godt humør, mulighed for at præge eget job og du vil ikke mindst komme til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste hoveder i branchen. 

Samarbejde og holdånd sættes i højsædet og alle hjælper hinanden. Du tilbydes en attraktiv lønpakke, der afspejler de forventninger, der stilles til jobbet.

Om dig
 • Vi har en stærk kultur i Wingmen, så vi ønsker en kollega, der bidrager til den gode stemning.
 • Det vil være en stor fordel, at du har erfaring med Cisco teknologier, og gerne en CCNA-certificering. Hvis ikke du har, send alligevel en ansøgning til os. For os er det vigtigst at have den rigtige profil. Certificeringer er trods alt ikke det vigtigste i verden.
 • Du skal være ambitiøs og kvalitetsbevidst i forhold til at kunne identificere og få idriftsat de helt rigtige løsninger hos vores kunder.
 • Måske sidder du i en IT-funktion hos en virksomhed, men har en lyst til at arbejde med mange forskellige typer infrastruktur-opgaver hos forskellige virksomheder. Det får du muligheden for hos Wingmen.
 • Hvis du har en trang til at rejse ud i verden, vil det være oplagt at arbejde hos Wingmen. Vi arbejder med mange internationale virksomheder, og vil i vores samarbejde med hollandske Avit Group udvide vores tilstedeværelse i Europa markant.
 • Engelsk i skrift og i tale.
Sted

Søborg

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores Team Manager, Michael Carøe Schierbeck på mobil nr. 30 38 55 80 for at høre mere om jobbet og Wingmen.

Ansøgning

Send din ansøgning til job@wingmen.dk

Om Wingmen

Vi er ikke klassiske it-folk her hos Wingmen. For vores kunder får mere end bare en kasse med udstyr: De får en ærlig partner, der udfordrer og bidrager til deres virksomheds succes.
Som ansat i Wingmen får du fleksibilitet og tillid ad libitum. Det betyder, at der er rummelighed til at tilrettelægge dit arbejdsliv efter behov, temperament og livssituation. Og det betyder, at du ikke bliver kigget over skulderen. Fordi vi ved, at vores wingmen altid leverer varen.
Hos Wingmen elsker vi at tilbringe tid med hinanden – også selvom vi på skift er meget ude af huset. Derfor kræser vi om vores wingmen, når vi mødes – både i Aarhus og København. Og ja, vi er måske nogle levemænd og -kvinder. Vi elsker en god fest, og vi dyrker wingmen-kulturen som en hobby, man lever og ånder for. Vi er nemlig in it together.

CONSULTING MANAGER

Michael Schierbeck

Du er velkommen til at kontakte mig på mobil nr. 30 38 55 80 eller mcs@wingmen.dk for at høre mere om jobbet og Wingmen.

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B 1. sal th., 2860 Søborg
Århus: Lyshøjen 2 1. sal tv., 8520 Lystrup

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk
CVR: 36440228