FO

Software Lifecycle Advisory Service

Software Lifecycle Advisory Service er en proaktiv service, der sikrer, at netværkskomponenterne altid er på det anbefalede sikkerhedsmæssige patchniveau. Servicen udføres én gang i kvartalet. I tilfælde af vitale sikkerhedsbrister orienteres i proaktivt.

Patchniveau

Wingmen indsamler kvartalsmæssigt information om patchniveau på de respektive netværks komponenter. I forbindelse med gennemgangen udarbejdes en rapport, som angiver det nuværende og det anbefalede patchniveau. Såfremt der er forbedringer eller nye funktioner i softwaren, tilføjes dette i rapporten.

Afrapportering og Installation

Wingmen leverer kvartalsvis den udarbejdede rapport. Rapporten gennemgås i samarbejde med jer, og det aftales hvilke netværkskomponenter, som af sikkerhedsmæssige årsager skal patches, og i hvilket tidsrum dette skal ske. Såfremt der er forbedringer i den nye software, som ønskes uddybet eller implementeret, aftales en plan for dette.

 Med Software Lifecycle Advisory Service får I:

En proaktiv tilgang til IT sikkerhed
Struktureret tilgang til patchmanagement
Reduceret nedetid
Minimeret sårbarhed
Kvartalsmæssig afrapportering
Overblik over aktuelle sikkerhedsrisici
Ensartet software patchniveau

Software Lifecycle Advisory Service er velegnet til organisationer, som ønsker at opretholde et tidssvarende sikkerhedsniveau. Installation af en kollektor til automatisk indsamling af data er påkrævet.

Software Lifecycle Advisory servicen kan udvides med Wingmen Network Asset Compliance Center (NACC), som giver et komplet online og realtids overblik over alle netværkskomponenter.

Kontakt Wingmen for en dialog om mulighederne for din organisation.

Wingmen Software Lifecycle Advisory Service giver overblik over, hvilken softwareversion netværkskomponenter kører, samt hvilket niveau der anbefales.Kåre Christensen, CEO

Lad os skræddersy en løsning til jer

Kontakt os i dag på 70 20 21 10
og hør mere om, hvordan Wingmen skaber værdi for jer.