Service Delivery Manager (SDM)

Motiveres du i et job, hvor du sikrer den ekstra gode kundeoplevelse ved at kombinere din tekniske IT-viden og erfaring med kunderådgivning? Trives du med skarpe deadlines og opgaver, der skal løses samtidig og til aftalte tid? Og er du typen, der går forrest og gerne giver lidt ekstra for at skabe det ekstraordinære? Så læs videre her – vi søger lige nu en erfaren Service Delivery Manager til vores nyetablerede Projekt – og Service Delivery team.

I Wingmen har vi store ambitioner og branchens dygtigste hoveder indenfor netværk, datacenter, sikkerhed og services. Vi befinder os på en spændende vækstrejse, og i januar 2022 etablerede vi et nyt samarbejde med den hollandske Cisco Partner Avit Group (læs mere her), der har været med til at sætte skub i større IT-projekter hos vores kunder.

Som Service Delivery Manager arbejder du målrettet for, at Wingmen kontinuerligt udmærker sig hos kunderne med troværdighed, ansvarlighed og professionalisme.

Har vi vakt din interesse? Så er det måske dig, der kan blive vores nyeste Wingman i en dynamisk, ambitiøs og flad organisation med fokus på høj faglighed, det langsigtede partnerskab og højt humør.

HVAD SKAL DU LAVE?

Vi søger dig, der kan gå forrest og sætte rammerne for den gode kundeoplevelse. Du vil i din rolle sikre synligheden og opfølgningen på vores Managed Services kunder herunder rapportering. Du vil referere til vores Project & Service Delivery Manager og være i tæt samarbejde med vores drifts-/systemkonsulenter, CX Managers og Account Managers. Din hverdag vil primært men ikke udelukkende foregå fra vores kontor i Søborg.
 
Din arbejdsdag vil typisk indeholde følgende opgaver:

 • Onboarding af Managed Services kunder i samspil med vores organisation (herunder Avit).
 • Være kundens daglige sparringspartner.
 • Opfølgning og koordinering af kundesager.
 • Sikre et højt kommunikationsniveau til kunden – særligt i kritiske situationer.
 • Udarbejdelse af statusrapporter/statuslister til udvalgte kunder.
 • Sikre koordinering af udførelse af sager på tværs i organisationen (herunder Avit).
 • Sikre opgaver og projekter er forankret hos de udførende konsulenter.
 • Sikre fremdrift i projekter ude hos kunderne i samarbejde med vores projektledere.
 • Sikre afholdelse af statusmøder med udvalgte kunder, herunder mødereferater.
 • Fakturering af udvalgte kunder i samspil med vores koordinatorer
   
  Stillingen stiller høje krav til din gennemslagskraft samt din evne til at sikre en klar og tydelig kommunikation med alle involverede interessenter som det centrale bindeled, du bliver mellem wingmen, kunder og partnere. Ligeledes er det en fordel, at du evner at holde hovedet koldt, arbejder struktureret og med sans for detaljen.
HVAD KAN VI TILBYDE DIG?
 • Et fagligt skarpt, energisk og erfarent team, hvor vi har det godt sammen.
 • En god work-life-balance-kultur med mulighed for hjemmearbejde.
 • Et internationalt spændende miljø.
 • En høj grad af ansvar og frihed.
 • En personlig udvikling med mulighed for at sætte eget præg på dit arbejde. 

Wingmen har store ambitioner, så et job hos os tilbyder en unik mulighed for at komme med på en vækstrejse, hvor alle tager ansvar. Vores kultur bygger på gennemsigtighed og frihed med kort afstand mellem trainee og CEO. Vi er en virksomhed med fokus på faglig og personlig udvikling, så alle medarbejdere får succes sammen. Det er vi stolte af, og derfor glæder vi os til at byde nye talenter velkomne som vores nye wingmen eller wingwomen. Trives du blandt ambitiøse folk og i en kultur med høj faglighed og højt humør, vil et job hos os måske være noget for dig.

ANSØGNING

Send din ansøgning og CV til job@wingmen.dk

Kontakt gerne Flemming Meinertz på mail: fgm@wingmen.dk eller telefon +45 3038 5590, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Tiltrædelse: Efter aftale og gerne hurtigst muligt. Send din ansøgning senest 17. august

Arbejdssted: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg.

Vi glæder os til at høre fra dig.

vi er wingmen

Vi designer, implementerer og skræddersyr løsninger inden for netværk, datacenter og sikkerhed. Vi er vores kunders partnere og rådgivere. Som rent Cisco-hus og guldpartner, implementerer og drifter vi markedets bedste og sikreste netværksløsninger. Vi er ikke helt klassiske IT-folk, men vi er ildsjæle, der brænder for at dyrke hinanden, vores kunder, lokalsamfundet og teknologien. Med +25 års erfaring i branchen, har vi taget det bedste med os og skabt et arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet, høj faglighed og højt humør er i højsædet.

Manager Consulting

Anders Nielsen

Kontakt mig på mail ani@wingmen.dk eller telefon +45 81410565, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Kontakt DIN WINGMAN

NEXT?

Bliv klogere på vores Wingmen Partnership Lifecycle Model, læs mere om vores DNA eller hør vores kolleger fortælle om at arbejde i Wingmen.

Customer Experience

Den mest værdifulde løsning er tilpasset lige netop jeres vision og forretningsmål. Men der skal mere…

Wingmen DNA

I wingmen er vi In it together. Læs mere om vores unikke Wingmen DNA her.

Job & karriere

Er du nysgerrig på arbejdet i Wingmen, så lyt til vores dygtige medarbejdere fortælle om, alt det…