Software-Defined WAN

Om Software-Defined WAN

Flere virksomheder har i dag adopteret den hybride arbejdsform med det resultat, at applikationer og brugere er overalt og brugen af cloud løsninger og SaaS applikationer er eksploderet. Så hvordan forbinder man brugere og applikationer på en sikker, fleksibel, optimeret og automatiseret måde?

Det gør du med Cisco Software Defined Wide Area Network (SD-WAN), der hidtil er markedets mest avancerede WAN-løsning. Cisco SD-WAN er en cloud-udviklet WAN-løsning, der forbinder enhver bruger til enhver applikation, uanset hvor du er og uden at gå på kompromis med sikkerheden. Du får indbygget adgang til multi-cloud, zero-touch konfigurationer, fuld WAN visibilitet med ThousandEyes, analyser i realtid og effektiv fejlsøgning samt avancerede og indbyggede sikkerhedsfunktioner som IPS, AMP og URL-filtrering. Cisco SD-WAN er en fuld SASE (Secure Access Service Edge) kompatibel teknologi, og den dækker alt fra Cloud integration til sikkerhed og visibilitet.

I Wingmen sidder nogle af branchens dygtigste IT-konsulenter, der har arbejdet med Ciscos SD-WAN fra starten. Vi kender teknologien ud og ind og med den rette service, sørger vi for, at Ciscos SD-WAN tilpasses netop din virksomheds behov, så I opnår det fulde forretningsudbytte.

Hvorfor Cisco Software-Defined WAN

Visibilitet

Cisco SD-WAN binder din netværksinfrastruktur sammen og kobler den til skyen og med Cisco ThousandEyes udbredes ITs synlighed på hele din hybride arbejdsplads

Hybrid og multi cloud

Du kan forbinde til enhver SaaS-applikation samt Azure, AWS, Google Cloud, samtidig med, at brugeroplevelsen optimeres og du får en skalerbar infrastruktur

Øget sikkerhed

Uanset hvor dine brugere er, og hvilke applikationer de anvender, får du med Cisco SD-WAN indbyggede, avancerede sikkerhedsfunktioner, så din hybride arbejdsplads er sikret fra dag 1.

Bliv klogere

AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
Tech artikel

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Event

Mød os på V2 Security 2024

1. – 2. maj 2024 – København – Få et unikt indblik i den seneste teknologi og trends inden for IT-sikkerhed og compliance på V2 Security 2024. Mød over 4.000 deltagere, oplev 80 udstillere og mere end 100 oplæg og seminarer fyldt med den nyeste viden. Netværk med ligesindede eksperter og professionelle og vær med til at forme fremtidens sikkerhedsløsninger. Tilmeld dig nu og vær en del af Danmarks største cyber- og informationssikkerhedsevent!

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
Senior Network Architect, Laurent Prat, wingmen
SENIOR NETWORK ARCHITECT

Laurent Prat

Jeg har bredt kendskab til SD WAN som teknologi og som løsning, så har du spørgsmål til stort og småt, kan du kontakte mig.

Mail: lap@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN