Software-Defined WAN

Om Software-Defined WAN

Flere virksomheder har i dag adopteret den hybride arbejdsform med det resultat, at applikationer og brugere er overalt og brugen af cloud løsninger og SaaS applikationer er eksploderet. Så hvordan forbinder man brugere og applikationer på en sikker, fleksibel, optimeret og automatiseret måde?

Det gør du med Cisco Software Defined Wide Area Network (SD-WAN), der hidtil er markedets mest avancerede WAN-løsning. Cisco SD-WAN er en cloud-udviklet WAN-løsning, der forbinder enhver bruger til enhver applikation, uanset hvor du er og uden at gå på kompromis med sikkerheden. Du får indbygget adgang til multi-cloud, zero-touch konfigurationer, fuld WAN visibilitet med ThousandEyes, analyser i realtid og effektiv fejlsøgning samt avancerede og indbyggede sikkerhedsfunktioner som IPS, AMP og URL-filtrering. Cisco SD-WAN er en fuld SASE (Secure Access Service Edge) kompatibel teknologi, og den dækker alt fra Cloud integration til sikkerhed og visibilitet.

I Wingmen sidder nogle af branchens dygtigste IT-konsulenter, der har arbejdet med Ciscos SD-WAN fra starten. Vi kender teknologien ud og ind og med den rette service, sørger vi for, at Ciscos SD-WAN tilpasses netop din virksomheds behov, så I opnår det fulde forretningsudbytte.

Hvorfor Cisco Software-Defined WAN

Visibilitet

Cisco SD-WAN binder din netværksinfrastruktur sammen og kobler den til skyen og med Cisco ThousandEyes udbredes ITs synlighed på hele din hybride arbejdsplads

Hybrid og multi cloud

Du kan forbinde til enhver SaaS-applikation samt Azure, AWS, Google Cloud, samtidig med, at brugeroplevelsen optimeres og du får en skalerbar infrastruktur

Øget sikkerhed

Uanset hvor dine brugere er, og hvilke applikationer de anvender, får du med Cisco SD-WAN indbyggede, avancerede sikkerhedsfunktioner, så din hybride arbejdsplads er sikret fra dag 1.

Bliv klogere

AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
Tech artikel

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Billede af Tivoli-forlystelsesparken i København, oplyst med smukke lys, der skaber en magisk atmosfære. Forlystelser og gæster nyder den historiske og charmerende park.
Kundecase

Oplev magien i Tivoli med usynlig netværkssikkerhed

I Tivoli er magien ikke kun fysisk, men også digitalt beskyttet. Med avanceret netværkssikkerhed fra Wingmen Solutions og Cisco sikres Tivolis unikke oplevelser mod potentielle trusler. Bliv klogere på Ciscos cybersikkerhedsløsninger og hvordan vi sammen skaber en sikker og magisk oplevelse for alle gæster.

Læs mere
NIS2 er ikke en papirtiger
Tech artikel

NIS2 er ikke en papirtiger

NIS2-direktivet kræver handling nu. Det omhandler sikring af virksomhedens kerneydelser og er mere komplekst end GDPR. Virksomheder skal håndtere hændelser effektivt og aflægge rapporter indenfor stramme tidsrammer. NIS2 handler om sund fornuft og sikring af driften.

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Ballerup, 22. august 2024

22. august 2024 – Ballerup – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Ballerup. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
Senior Network Architect, Laurent Prat, wingmen
SENIOR NETWORK ARCHITECT

Laurent Prat

Jeg har bredt kendskab til SD WAN som teknologi og som løsning, så har du spørgsmål til stort og småt, kan du kontakte mig.

Mail: lap@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN