Artikel i Børsen 05-01-22
It-komet sælger fra til hollandsk kapitalfond

Det danske it-selskab Wingmen Solutions skal fremover skabe vækst i samarbejde med nye partnere.

Pressemeddelelse 4. januar 2022
Wingmen etablerer nyt europæisk netværk

Wingmen har siden etableringen i 2017 oplevet en betydelig udvikling som fokuseret Cisco-hus. Wingmen, der arbejder inden for netværk, datacenter og sikkerhed, har i dag over 60 medarbejdere og offentliggjorde i november et overskud på 21 millioner før skat for regnskabsåret 2020-21.

Artikel i Computerworld 25-11-21
Øger overskuddet med 60 procent

På trods af kontornedlukning og leveranceproblemer er Wingmen Solutions blevet markant bedre til at tjene penge. Da det har været nær umuligt at få hardware hjem, har selskabet lagt et ekstra fokus på konsulentforretningen,
og det har fået driften til at gå i vejret med 60 procent.

Case: Hovedstadens Beredskab

Hovedstadens Beredskab har gjort sin netværksdrift mere simpel og givet de mange tilkoblede stationer  indblik i, hvad der sker i deres del af netværket. Med en Meraki-løsning fra Cisco kan netværksteknikeren  nu følge alle hændelser i netværket og konfigurere enheder fra centralt hold.

Pressemeddelelse 25. marts
Wingmen styrker og udvider bestyrelsen

”Efter 3 fantastiske år med kraftig vækst har vi valgt at udvide og styrke vores bestyrelse med en skarp profil – Nikolaj Vejlsgaard”, fortæller direktør Kåre Christensen og fortsætter, vi har brugt over et år på at finde den helt rigtige kandidat, og det mener vi at have fundet i Nikolaj.

Case: Rudersdal Kommune

Med Ciscos DNA Center har Rudersdal Kommune trukket kompleksiteten ud af sit netværk og styrer og overvåger nu infrastrukturen fra centralt hold. Resultatet er transparens, agilitet og endnu bedre sikkerhed.

Case: Aabenraa Kommune

I dag er skolernes og administrationens it integreret på samme netværk med central styring og overvågning. Introduktionen af Ciscos DNA Center og SDA-netværk har givet kommunen fuld transparens, automatisk konfiguration og højere it-sikkerhed.

Artikel i Computerworld 27/11/2020
Wingmen Solutions fortsætter den stejle

Wingmen Solutions fastholder de eksplosive vækstrater trods corona-pandemien. Det viser selskabets nye regnskab, hvor overskuddet er mere end fordoblet. “Det er fantastisk, at vi er kommet igennem et år med corona på den her måde,” lyder det fra topchef Kåre Christensen.

Pressemeddelse
Regnskab 2019-20

Det har været et anderledes år, men på trods af corona epidemiens hærgen, i over halvdelen af regnskabsåret, har det ikke haft nogen effekt på driften af Wingmen – tværtimod, vores kunder har stadig investeret i infrastruktur og sikkerhed, naturligvis med et større fokus på decentrale og virtuelle hjemmearbejdspladser.

Netværkssikkerheden udfordres af eksterne samarbejdspartnere og IOT-udstyr

I dag er det mere reglen end undtagelsen at have flere leverandører inde på virksomhedens netværk. Men det sætter it-sikkerheden under pres, for det kan være svært at sikre samarbejdspartneres sikkerhedsniveau. Derfor skal der en ny form for sikkerhed til på netværket.

Hjemmearbejde i COVID-19 tid

Center for Cybersikkerhed har udsendt vejledningen ”Gode råd om hjemmearbejde”.

Vejledningen beskriver gode råd til organisationer og medarbejdere i forbindelse med at arbejde hjemme i disse Corona tider. Rådene er naturligvis gode, men vi er i en særlig situation og der er behov for at forbedre tilstanden så vidt muligt.

Artikel i Computerworld 15/11 – Wingmen Solutions har tredoblet overskuddet på et enkelt år

Det kun to år gamle Wingmen Solutions viser hastig vækst i det dugfriske årsregnskab. Selskabets overskud er blevet tredoblet med strategien, der fokuserer på tre nøgleområder. Forude venter satsning på det offentlige marked.

Artikel i Computerworld 16/8 –  Danske konkurrenter vinder fælles plads på kæmpeudbud

To rivaliserende it-selskaber har slået sig sammen og er blevet valgt som leverandør af sikkerhedsløsninger til det store SKI 50.07-udbud. “Vi er nødt til at gå sammen med nogle andre, hvis vi skal have en chance”

Konkurrenter vinder stort offentligt udbud og blæser til kamp mod it-kriminelle

Rivalerne Wingmen Solutions A/S og SecureLink Denmark A/S er valgt som leverandører af it-sikkerhedsløsninger til det offentlige til en samlet værdi af 500 mio. kr.

Konkurrenter indgår partnerskab efter salg af millionforretning

Stridsøksen begraves mellem de to konkurrerende it-vækstkometer Wingmen og Conecto, da Conecto sælger hele sin Cisco-forretning til Wingmen.

Artikel i Computerworld 22/2 – Wingmen opnår Cisco Gold Partner Status

I september 2017 gik Wingmen Solutions på markedet. 17 måneder efter er selskabet guldpartner med Cisco. “Det er i hvert fald danmarksrekord,” lyder det fra bestyrelsesformand Stig Abildsø.

Artikel om Wingmen i Computerworld d. 19/2-2019

Stig Abildsø er efter salget af Axcess til Atea i 2014 tilbage i netværksbranchen med Wingmen Solutions, der allerede buldrer afsted økonomisk – men planerne stopper langt fra der.

Egmont Case

“Sikkerhed skal som en af meget få ting ikke kun håndteres ude hos hver enkelt af vores fire divisioner. Det er ganske enkelt så vigtigt og komplekst et område, at den rette kombination af lokalt ejerskab og centralt styrede initiativer er helt afgørende her.”

Jonas Frank Johannesen, Egmont

Børsen artikel

It-rigmand angriber sit livsværk og stifter rival

Pressemeddelelse

”Vi ser en kæmpe åbning i markedet, da der er tre store partnere, der sidder på mere end 90% af Cisco-markedet, som tegner sig for 80% af det danske marked for netværk og sikkerhed. Alle partnerne har enten gennerelle udfordringer eller flyttet fokus fra det danske marked – og det giver os en unik mulighed for at tage markedsandele,” udtaler Stig Abildsø

Børsen Online

“Stig Abildsø solgte it-konsulenthuset Axcess til Atea for 317 mio. kr. i 2014. Men Atea har truffet forkerte valg med Axcess, mener Abildsø, som nu…”

Vil du høre mere?

Ring til os
Telefon: +45 70202110
Send os en mail
info@wingmen.dk

    Dit Navn (påkrævet)

    Din E-mail (påkrævet)

    Din Besked