Mød os på V2 Security 2024 - Danmarks største messe om cyber- og informationssikkerhed

Få et unikt indblik i den nyeste viden inden for IT-sikkerhed og compliance. Version2 byder endnu en gang it-ansvarlige og -specialister velkommen til to spændende dage i hjertet af København og du kan møde os på stand nr. 601.

Med over 4.000 forventede deltagere vil du have muligheden for at opleve 80 udstillere samt over 100 oplæg og seminarer, der alle er fyldt med den seneste viden om IT-sikkerhed, cloudløsninger, compliance og ny teknologi.

V2 Security giver dig en enestående mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med ligesindede eksperter og professionelle. 

Tilmeld dig sessionen
NIS2 er ikke en papirtiger
Den 1. maj klokken 9:30 i sal 7 

NIS2 er mere end blot et bureaukratisk krav. Ved denne session vil Karsten Mochau Laursen, Information Security Officer i Billund Lufthavn, og Kenneth Thorsted, Business Security Advisor hos Wingmen Solutions, forklare, hvordan NIS2-compliance ikke blot handler om at opfylde formelle krav på papir, men snarere om at implementere praktiske løsninger og skabe en stærk og effektiv sikkerhedskultur.

Karsten Mochau vil dele ud af sine erfaringer fra rejsen til NIS2-compliance, herunder håndtering af informationssikkerhed, overholdelse af kundekrav og lovgivning samt implementering af struktur- og opgaveændringer.

Ligeledes dykker Kenneth Thorsted ned i de konkrete værktøjer og metoder til automatiseret hændelseshåndtering og brugen af AI og XDR til effektivt beredskab og sikkerhedsforanstaltninger.

Oplev mere

AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
Tech artikel

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Kundeservice, unge talenter og hybrid work
Event

Kundeservice og unge talenter i en hybrid arbejdskultur

25. april 2024 kl. 9.30 – 10.30 – Webex – På dette webinar vil du få indsigt i de seneste tendenser inden for hybrid arbejdsmiljøer og hvordan de påvirker kundeservicebranchen. Vi vil også dele bedste praksis til fastholdelse af unge talenter samt præsentere innovative funktioner i Cisco Contact Center, der kan støtte din virksomhed i den moderne arbejdsvirkelighed. Hold øje med din indbakke for yderligere detaljer om arrangementet.

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Ballerup, 22. august 2024

22. august 2024 – Ballerup – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Ballerup. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Ballerup, 7. november 2024

7. november 2024 – Ballerup – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Ballerup. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
Marketing Manager, Signe Balle, wingmen
MARKETING MANAGER

Signe Balle


Mail: map@wingmen.dk
Telefon +45 71 72 91 95

Kontakt din wingman eller wingwoman