webinar

Kundeservice og unge talenter i en hybrid arbejdskultur

Om webinaret

Online.

via Webex

Dato: 25. april 2024
Tid: 9.30 – 10.30

Målgruppe.

Kundeservicechefer og medarbejdere
CIO og IT-medarbejdere med fokus på Customer Experience & Collaboration

Talere.

Jesper Gettermann
Collaboration, AI- og kontaktcenterspecialist,
Wingmen Solutions

Katarina Friis Møller
Kundeservicechef
nemlig.com

Michael Ahrensburg
Technical Solutions Architect,
Cisco Danmark

Vil du udforske nøglen til en vellykket kundeserviceledelse i det moderne arbejdsmiljø? Vær med til at udforske, lære og dele idéer med førende eksperter på området. Vores webinar er skabt med dig i tankerne, for at inspirere, uddanne og motivere dig til at omfavne det fleksible arbejdsliv i kundeservice.

På webinaret bliver du klogere på:

  • Det fleksible arbejdsliv anno 2024/2030: Jesper Gettermann vil udforske fremtidens arbejdsliv, inklusive arbejdsmarkedstilknytning, unges arbejdsfællesskaber og balancen mellem faglighed, samarbejde og fleksibilitet.

  • Case Study: Det fleksible arbejdsliv hos nemlig.com: Katarina Friis Møller, Kundeservicechef hos nemlig.com, deler sine erfaringer med at skabe fleksibilitet for kundeservicemedarbejdere uden at gå på kompromis med kundeservicekvaliteten.

  • Teknologiens rolle: Michael Ahrensburg fra Cisco vil undersøge, hvordan teknologi, herunder AI, kan støtte kundeservicemedarbejdere i et fleksibelt arbejdsmiljø, samtidig med at de opfylder forretningsmæssige krav om produktivitet og samarbejde.

  • Spørgsmål og Svar: Deltag i en interaktiv session, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til vores eksperter.

Tilmeld dig allerede i dag for at sikre din plads! Vi ser frem til at møde dig på webinaret.

Agenda.

Den Nye Virkelighed med AI i Kundeservice

Webinaret afholdes via Webex d. 25. april kl. 9.30-10.30.

9:30 – 9:35 | Velkomst og Introduktion

9:35 – 9:50 | Session 1: AI i Kundeservice – Praktiske tilgange | Indsigt i konkrete tilgange til at implementere AI i kundeservice. Eksempler på vellykkede casestudier og praktiske løsninger

9:50 – 10:05 | Session 2: Interaktionen mellem kunder og medarbejdere | Præsentation af værktøjer og AI-assistenter, der forbedrer oplevelsen for både kunder og medarbejdere.

10:05 – 10:20 | Session 3: Implementering af AI i kundeservice | Indsigt i enkle trin til implementering af AI i et kundeservicecenter.

10:20 – 10:25 | Q&A – Spørgsmål og Svar | Åben for spørgsmål fra deltagerne.

10:25 – 10:30 | Afslutning

Oplev mere

AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
Tech artikel

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Aarhus, 29. maj 2024

29. maj 2024 – Aarhus – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Aarhus. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Kundeservice, unge talenter og hybrid work
Event

Kundeservice og unge talenter i en hybrid arbejdskultur

25. april 2024 kl. 9.30 – 10.30 – Webex – På dette webinar vil du få indsigt i de seneste tendenser inden for hybrid arbejdsmiljøer og hvordan de påvirker kundeservicebranchen. Vi vil også dele bedste praksis til fastholdelse af unge talenter samt præsentere innovative funktioner i Cisco Contact Center, der kan støtte din virksomhed i den moderne arbejdsvirkelighed. Hold øje med din indbakke for yderligere detaljer om arrangementet.

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Ballerup, 22. august 2024

22. august 2024 – Ballerup – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Ballerup. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
Product Specialist collaboration, kontaktcenter og AI
COLLABORATION SALES SPECIALIST

Jesper Gettermann

Kontakt din wingman eller wingwoman