Wingmen med kompetencer indenfor datacenter, UCS & HyperFlex

I Wingmen er det vores ambition at have de dygtigste infrastrukturkonsulenter. Vi ønsker nemlig at tilbyde vores kunder de skarpeste kompetencer overhovedet. Vi er et 100% Cisco-hus, hvilket betyder, at vi udelukkende arbejder med Cisco teknologier. Tilsammen har vi 101 Cisco certificeringer, hvoraf 18 af dem er CCIE-certificeringer, som er den højest opnåelige certificering.

Vi vokser, og i forbindelse med vores nye samarbejde med den hollandske Cisco partner Avis Group (læs mere her), har vi behov for en række tekniske kompetencer med motivationen til at blive en del af vores fantastiske team i Wingmen.

Vi leder efter de helt rigtige profiler indenfor netværk, sikkerhed & datacenter og vi kan tilbyde dig at komme med på en helt fantastisk spændende rejse.

OM JOBBET
 • Vores kunder forventer rådgivning, sparring og implementering af Cisco UCS & HyperFlex løsninger.
 • Du vil bidrage til implementeringen af selv samme løsninger, som du har været med til at rådgive kunden om.
 • Du vil arbejde tæt sammen med vores kunder og være en “trusted advisor” sammen med Account Manageren.
 • Du vil deltage i presales processen, hvilket sikrer, at du som konsulent kender leverancen og kundens forventninger.
 • Vi tilbyder en udviklingsplan i forhold til dine ambitioner og vægter det højt, at du som konsulent har mulighed for kontinuerlig udvikling og træning.
 • Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores Account Managers, som har relationerne med vores kunder. Sammen vil I skulle planlægge, hvorledes I indfrier en given kundes behov og ønsker.
 • Vi arbejder tæt sammen med Cisco, og ligeledes vil du.
OM DIG
 • Vi ønsker en kollega, der bidrager med god stemning og højt humør til vores stærke Wingmen kultur.
 • Det vil være en stor fordel, at du har erfaring med Cisco datacenter teknologier inden for UCS og HyperFlex. Hvis ikke du har, så send en ansøgning til os alligevel. For os er det vigtigst, at du har den rigtige profil. Certificeringer er trods alt ikke det vigtigste i verden.
 • Du skal være ambitiøs og kvalitetsbevidst i forhold til at identificere og få idriftsat de helt rigtige løsninger hos vores kunder.
 • Måske sidder du i en IT-funktion hos en virksomhed, men har lyst til at arbejde med mange forskellige typer infrastruktur-opgaver hos forskellige virksomheder. Det får du muligheden for hos Wingmen.
 • Engelsk i skrift og tale.

Du tilbydes et attraktivt og udviklende job i en virksomhed, hvor vi er på en fantastisk rejse, men hvor vi værner om nærheden i vores teams i Wingmen. Der er højt til loftet, godt humør, mulighed for at præge eget job og ikke mindst vil du komme til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste hoveder i branchen. Vi sætter samarbejde og holdånd i højsædet og alle hjælper hinanden. Du tilbydes en attraktiv lønpakke, der afspejler de forventninger, der stilles til jobbet.

ANSØGNING

Send din ansøgning og CV til job@wingmen.dk

Du er velkommen til at kontakte Team Manager, Michael Carøe Schierbeck, på mobil +45 30 38 55 80 for at høre mere om jobbet og Wingmen.

Tiltrædelse: Efter aftale og gerne hurtigst muligt.

Adresse: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg,

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er Wingmen

Vi designer, implementerer og skræddersyr løsninger inden for netværk, datacenter og sikkerhed. Vi er vores kunders partnere og rådgivere. Som rent Cisco-hus og guldpartner, implementerer og drifter vi markedets bedste og sikreste netværksløsninger. Vi er ikke helt klassiske IT-folk, men vi er ildsjæle, der brænder for at dyrke hinanden, vores kunder, lokalsamfundet og teknologien. Med +25 års erfaring i branchen, har vi taget det bedste med os og skabt et arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet, høj faglighed og højt humør er i højsædet.

TEAM MANAGER

Michael carøe-schierbeck

Du er velkommen til at kontakte Team Manager, Michael Carøe Schierbeck, på mobil +45 30 38 55 80 eller mail mcs@wingmen.dk for at høre mere om jobbet og Wingmen.

Kontakt DIN WINGMAN

NEXT?

Læs om vores unikke Wingmen DNA, om os eller vend tilbage til Job & Karriere.

Wingmen dna

Hos os er vi In it together. Her kan du læse mere om vores unikke Wingmen DNA.

Om OS

Vi er wingmen. Vi skaber forbindelser, der styrker og fremtidssikrer vores kunders…

Job & karriere

Er du nysgerrig på arbejdet i Wingmen, så lyt til vores dygtige medarbejdere fortælle om, alt det…

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk
CVR: 36440228