Hej, jeg hedder Kenneth. Jeg er systems Engineer.

Jeg er ham, der dykker ned i sagerne og får analyseret problemet. Jeg har sans for detaljen og er god til at formidle problemstillinger og designoplæg
i et let forståeligt sprog.

1
års erfaring

Jeg startede i Wingmen i november 2018. Jeg bruger størstedelen af min tid på datacenter netværk – primært ACI. Jeg arbejder dog ligeledes med de klassiske netværksområder, så jeg kan også godt stave til BGP, STP, VPN og lignende. Jeg brænder for at arbejde på store projekter, hvor jeg kan gå i dybden med opgaven.

1
Certificeringer

CCNP Enterprise
Meraki CMNA

Jeg er stolt af at være en del af holdet. Den sammenlagte viden i Wingmen er enorm. Hvis man står med noget, man ikke selv kan løse, er der altid nogen, der kan hjælpe. Vi er både kundernes wingmen, men også hinandens.