Wingmen er faglighed i et inspirerende arbejdsmiljø

Wingmen består af en gruppe stærke folk med mange års erfaring fra flere store IT-konsulenthuse. Vi har nu sat os for at samle det bedste fra alle de spændende steder i Wingmen og dermed skabe det mest inspirerende arbejdsmiljø for IT-konsulenter.

Vil du være med på vores inspirerende rejse? Så kontakt os i dag på 70 20 21 10.

Som pejlemærke for vores arbejdsmiljø og kundeforhold bruger vi dagligt mantraet ”In it together”. På godt dansk: Vi har en stærk holdånd.

Dine kolleger bliver nogle af de dygtigste hoveder i IT-konsulentbranchen og vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved høj faglighed og højt humør.

Virksomhedskultur

I Wingmen arbejder vi ud fra retningslinjer fremfor regler for at sikre et inspirerende arbejdsmiljø, hvor alle kan udvikle sig, og hvor der samtidig er balance mellem arbejde og privatliv – kort og godt er vi hinandens wingmen.

Vi søger pt.

Erfaren Account Manager

Til vores afdeling i Aarhus søger vi en erfaren Account Manager til opsøgende og vedligeholdende salg af netværk-, sikkerheds- og datacenter løsninger til en bred vifte af kunder fordelt på forskellige brancher.

Customer Experience Manager (CXM)

Customer Experience Management er et område i rivende udvikling, og nu har du chancen for at komme med på holdet hos Wingmen Solutions. Vi søger en erfaren profil, der brænder for at hjælpe kunderne med…

Konsulent/arkitekt netværkssikkerhed

Har du erfaring med sikkerhedssteknologier såsom FirePOWER, ISE og TrustSec, og har du lyst til at dygtiggøre dig selv, Wingmen og vores kunder her inden for, er du måske den nye sikkerhedskonsulent/arkitekt, vi søger…

Erfaren konsulent/arkitekt netværk

Til vores konsulentteam i Øst søger vi en erfaren konsulent/arkitekt. Du vil blive en del af vores etablerede konsulentteam i Øst bestående af nogle af de dygtigste netværks- og sikkerhedskonsulenter/arkitekter…

Erfaren konsulent/arkitekt netværk

Til vores konsulentteam i Vest søger vi en erfaren konsulent/arkitekt. Du vil blive en del af vores etablerede konsulentteam i Vest bestående af nogle af de dygtigste netværks- og sikkerhedskonsulenter/arkitekter i branchen.

Glade medarbejdere