Wingmen er faglighed i et inspirerende arbejdsmiljø

Wingmen består af en gruppe stærke folk med mange års erfaring fra flere store IT-konsulenthuse. Vi har nu sat os for at samle det bedste fra alle de spændende steder i Wingmen og dermed skabe det mest inspirerende arbejdsmiljø for IT-konsulenter.

Vil du være med på vores inspirerende rejse? Så kontakt os i dag på 70 20 21 10.

Som pejlemærke for vores arbejdsmiljø og kundeforhold bruger vi dagligt mantraet ”In it together”. På godt dansk: Vi har en stærk holdånd.

Dine kolleger bliver nogle af de dygtigste hoveder i IT-konsulentbranchen og vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved høj faglighed og højt humør.

Virksomhedskultur

I Wingmen arbejder vi ud fra retningslinjer fremfor regler for at sikre et inspirerende arbejdsmiljø, hvor alle kan udvikle sig, og hvor der samtidig er balance mellem arbejde og privatliv – kort og godt er vi hinandens wingmen.

Vi søger pt.

Datateknikerlærling

Til vores Konsulentteams i Lystrup søger vi en Datateknikerlæring med speciale i infrastruktur. Du vil blive en del af vores etablerede konsulentteams bestående af nogle af de dygtigste…

Erfaren Account Manager

Til vores afdeling i Lystrup søger vi en erfaren Account Manager til opsøgende og vedligeholdende salg af netværks-, sikkerheds- og datacenter løsninger til en bred vifte af kunder fordelt på forskellige brancher…

Chief Sales Officer

Hos Wingmen søger vi lige nu en erfaren Chief Sales Officer

Har du kompetencerne og lysten til at lede et team af dygtige sælgere, der hver dag stræber efter at levere ’best in class’ rådgivning og service til eksisterende og nye kunder?

Glade medarbejdere