Full 1
Sammen er vi stærkere
Konkurrenter indgår partnerskab
efter salg af millionforretning

Bliv en stor kunde hos en mindre partner

Fast konsulent
Wingmens konsulent sidder fast hos jer en til fem dage om ugen
Projekt
Wingmen løser en konkret opgave med alt fra rådgivning til hardware/software, implementering, service og support.
Timebasis
Wingmen rykker ud, når I har brug for hjælp til større eller mindre opgaver.

Wingmen rådgiver om sikkerhed og netværk

Vi er en garvet flok kollegaer inden for Cisco-infrastruktur, som står klar til at rådgive jer om alt inden for bl.a. netværk, datacenter og sikkerhed. Heldigvis synes vi, at netværk, datacenter og sikkerhed er super spændende at følge med i, så hvorfor ikke trække på vores store viden? Med vores mange certificeringer i rygsækken kan vi rådgive jer om Cisco-infrastruktur, så I kan udnytte potentialet i infrastrukturen til at nå jeres mål.

I finder os både i København og i Aarhus, og vi er aldrig længere væk end et opkald. Ring bare til jeres nye wingman på 70 20 21 10.

Tiderne skifter i vores branche! I øjeblikket sker der en spændende automatisering af datacentre og netværk, en trend som I også kan få glæde af. Vi kender Cisco-infrastrukturen i dybden og kan rådgive jer om, hvordan I kan høste frugterne af den effektivisering. Samtidig kan vi rådgive jer om Cisco-infrastrukturens muligheder inden for data-analyse, som kan give jer en interessant indsigt – og en ekstra fordel i driften.

Vi holder af det tætte samarbejde, hvor vi løbende rådgiver jer, både når der opstår nye muligheder i teknologien og om tilpasning af Cisco-infrastrukturen. Faktisk har vi hellere partnere end kunder: Vores mantra “in it together” betyder, at vi gerne vil stå ved jeres side, så I kan fokusere på jeres forretning, både nu og her og som jeres faste IT-partner på længere sigt.

I kan ringe efter jeres wingman med store og små opgaver: projekter, fast konsulenthjælp eller på timebasis.

Vi har efter mange år i branchen erfaret, at Cisco bare leverer den bedste infrastruktur, hvor hardware og software til netværk, datacentre og sikkerhed går op i en højere enhed.

Som seriøs partner har vi også et godt forhold til Cisco og ved, at vi kan regne med deres support, når hardware eller software udfordrer vores skarpe team. Vi synes, det er super spændende at dykke ned i Cisco-infrastrukturens muligheder og landvindinger, så vi giver den gerne en ekstra skalle for at opnå belønningen i form af en eftertragtet certificering.

Kort og godt vil vi gerne være din wingman.

Kunder

John Kaldahl
Plus Pack
Plus Pack samarbejder med wingmen, da de forstår vores forretning og behov. De fleste medarbejdere har vi kendt i mange år, og de kender vores installation. Derudover er det høje kompetenceniveau hos wingmen også af meget stor betydning.
Martin Andersen
Fitness World
Fitness World har valgt wingmen som samarbejdspartner på IT-infrastruktur, da vi ønskede at være en større kunde hos en mindre partner. Implementering, idriftsættelse og efterfølgende servicering af vores nye løsning er udført med stor kompetence fra nogle af de dygtigste konsulenter i branchen, og samtidig har vi oplevet stor fleksibilitet og fokus på opgaven.
René Enemark
Danæg
Hos Danæg samarbejder vi med wingmen, fordi vi værdsætter en partner med høj faglighed og kompetence, der samtidig har en størrelse, der muliggør unik fleksibilitet i samarbejdet og fokus på opgaven.