Wingmen kender den nyeste teknologi

Gennem Wingmen får du adgang til viden om den nyeste teknologi, hvad enten du skal gennemføre et større projekt, have løst en enkeltstående opgave eller har brug for løbende assistance.

For at få den bedst mulige start på vores samarbejde indleder vi med analyse og afklaring af jeres behov inden for netværk, datacentre og sikkerhed, evt. gennem workshops. Wingmen stræber nemlig efter at levere den skræddersyede løsning, der skaber værdi for netop jeres forretning.

Vi stiller med et superdygtigt team, som kan tilbyde jer fleksibel service fra start til slut på tværs af leverandører, teknologier og geografiske afstande.

Kontakt os i dag på 70 20 21 10 og hør mere om, hvordan Wingmen kan skabe værdi for jer.

Lad os skræddersy en løsning til jer

Kontakt os i dag på 70 20 21 10
og hør mere om, hvordan Wingmen skaber værdi for jer.

Netværk

Vi er naturligvis leveringsdygtige i standard enterprise-netværk on-premises og ved alt, hvad der er værd at vide om switches, routere og trådløse forbindelser.

Derudover kan vi rådgive om nye netværksteknologier, fx SD-Access, SD-WAN / Viptela og WAN-optimering, så I kan få et endnu smartere netværk.

Kunne I tænke jer viden om, hvordan jeres netværksforbindelse bruges, kan vi sætte analytics op til jer. Big data kan nemlig også finde spændende anvendelse i netværkssammenhænge.

Skal jeres netværk forbinde til en public cloud som fx AWS eller Azure, sætter vi også det op.

Sikkerhed

Sikkerhed gennemsyrer alt, hvad vi laver. Designer vi nye arkitekturer, vil sikkerhed indgå som en grundlæggende parameter, en indbygget grundkonstruktion.

I eksisterende arkitekturer kan I trække på vores mangeårige erfaring og få en tilsvarende solid basisfunktionalitet.

Naturligvis kan vi opfylde ønsker til remote access (VPN), data- og netværkssikkerhed samt end-point-security til beskyttelse af de enkelte enheder mod virus og lign.

Sikkerheden kan vores eksperter automatisere og tilpasse yderligere efter, hvilken enhed eller person, der kobler sig på netværket. Sådan en automatisk, ID-baseret sikkerhed skaber tryghed – alt kører efter bogen, når hhv. gæster, medarbejdere og IT-administratorer kobler deres computer eller andre enheder på jeres netværk.

Big data kan også bruges aktivt til at analysere hændelser, skabe visibilitet og give indsigt i, hvordan en hændelse har påvirket netværket ned til mindste detalje. Den viden kan bruges til at rense og yderligere sikre jeres infrastruktur.

Datacenter

Vi ved alt om Ciscos software-definerede datacenter baseret på ACI, UCS og HCI.

Vores erfaring siger os, at en traditionel storage-løsning med hardware på adressen ikke bør forkastes helt, bare fordi der er kommet billige, decentrale muligheder. I visse tilfælde vælger vi faktisk at kombinere de to tilgange i en hybrid løsning, hvor datacenteret lever op til firmaets ønsker til datasikkerhed.

Uanset, hvor I vælger at lægge jeres data, kan vi effektivisere driften af serverne med virtuelle SAN, servervirtualisering, containers m.m. Automatisering og orkestrering er en anden interessant måde at optimere sit datacenter på.

Vil I have dyb indsigt i jeres applikationer, kan APM måle komponenternes performance, og sætter vi analytics op, kan I få indsigt i, hvordan serverne eller processer taler med hinanden og med den viden optimere yderligere.

To cloud or not to cloud...

Vi bruger cloud-redskaber konstruktivt i alle vores løsninger, når det giver mening. Netværksadministration er et af de områder, hvor vi har erfaret, at Ciscos Intersight slår de management systemer, der skal installeres, sættes op og vedligeholdes lokalt.

Vi mener, det vigtigste er balancen mellem tilgængelighed, økonomisk byrde og sikkerheden. Cloud-løsninger kan ikke altid konkurrere på prisen, så det er ofte værd at kombinere lokalt udstyr med decentralt.

Download salgsmateriale Hybrid IT