Dato: 10. juni 2021

Tid: 10:00-11:00

Sted: Webex

Udnyt det fulde potentiale i jeres sikkerhedsportefølje

Et webinar om at styrke jeres it-sikkerhed – baseret på det, I har i forvejen.

Hver dag udsættes små og store virksomheder for malwareangreb.
Den gode nyhed er, at I som virksomheder har erkendt den strategiske vigtighed af it-sikkerhed og løbende investerer i løsninger, der kan skærme jer mod cybertrusler. Men kan I styrke jeres it-sikkerhedsforsvar endnu mere med det, I allerede har? Uden at skulle investere yderligere?

Det sætter vi fokus på med dette webinar, hvor vi dykker ned i Cisco’s SecureX-løsning.
SecureX blev lanceret for et år siden og har til formål at binde virksomhedens sikkerhedsprodukter sammen og korrelere og præsentere hændelser fra det enkelte sikkerhedsprodukt i et samlet dashboard. Gevinst: I opnår visibilitet, transparens og reducerer time to detect og time to remediate.

Som Cisco sikkerhedskunde har I gratis adgang til SecureX, som altså giver jer et komplet billede af, hvordan jeres sikkerhedsportefølje performer, reagerer og interagerer. Det handler blot om at få aktiveret SecureX.

Jeres vært er Nicolai Borchorst, Systems Engineer i Wingmen Solutions.

Agenda

  • Introduktion til SecureX
  • Threat Hunting med integration til Cisco Threat Response
  • Automatisering af workflows med SecureX Ochestration
  • Demo og use cases
  • Q&A

Hvornår?

Den 10. juni kl. 10:00-11:00

 

På gensyn bag skærmen.

 

Tilmeld dig her:

Jeg giver samtykke til, at modtage digital kommunikation fra Wingmen Solutions vedrørende nyheder og arrangementer. Det vil altid være muligt at tilbagekalde dit samtykke, via de e-mails du modtager. Du kan læse mere om Wingmens behandling af personoplysninger i Wingmens persondatapolitik.