Startdato: 7. februar 2022 - Slutdato: 11. februar 2022

Sted: Amsterdam

Tag med Wingmen til Cisco Live i Amsterdam

For første gang i knap 2 år afholdes Cisco Live fysisk og vi glæder os!

Cisco Live er Ciscos største IT konference, hvor du har en enestående mulighed for at blive opdateret på de nyeste tendenser og teknologier, møde spændende personer fra branchen og udbygge dit netværk.

Wingmen er naturligvis vært på turen og sørger for det praktiske med hensyn til fly, hotel, forplejning og forskellige arrangementer (mod egenbetaling). Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste ift. at få fuldt udbytte af konferencens mange tilbud.

Obs! Tilmelding til konferencen foretager du selv når registreringen åbner i september.

Det bliver et Cisco Live som vi kender det, dog med et reduceret antal deltagere på 10.000 mod de normalt 18.000 deltagere. Så vi har en formodning om, at der bliver rift om pladserne. Derfor må du gerne allerede tage fat i os nu, hvis du er interesseret i turen eller ønsker at høre mere ved at udfylde formularen nedenfor.

Foreløbige detaljer vedrørende Cisco Live findes her.

Vi glæder os til at være vært for dig!

 

Tilmeld dig her:

Jeg giver samtykke til, at modtage digital kommunikation fra Wingmen Solutions vedrørende nyheder og arrangementer. Det vil altid være muligt at tilbagekalde dit samtykke, via de e-mails du modtager. Du kan læse mere om Wingmens behandling af personoplysninger i Wingmens persondatapolitik.