Dato: 8. oktober 2020

Tid: 08.30-16.15

Sted: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København

Cisco Connect torsdag d. 8. oktober kl. 08.30- 16.15 i Øksnehallen

Du kan få gratis deltagelse gennem Wingmen. Få din kode ved at henvende dig på info@wingmen.dk eller telefon nr. 7020 2110. 

Wingmen deltager naturligvis igen i år på Cisco Connect, i år som Platinum sponsor. Kom og bliv inspireret, opdater din viden og udvid dit netværk.

Temaet for i år er ”You make possible”. Vi har oplevet en stigning i offentligt kendte hackerangreb, udrulningen af cloudløsninger kører derudaf og samtidig ønsker den nye generation på arbejdsmarkedet   at bruge virksomhedernes kommunikationsplatforme, som de bruger deres sociale platforme – det skal være let, hurtigt og tilgængeligt. Denne nye virkelighed skaber behov for nye teknologiske løsninger.

Der vil være flere spændende keynotes bl.a. fra tv-vært og digitaliseringsnørd, David Guldager.
I år er sessionerne bygget op omkring emnerne, Cloud, Automation og Workplace Transformation, så der er masser af muligheder for at sammensætte netop det program, der interesserer dig og din virksomhed.

Vi glæder os til at se dig på Cisco Connect d. 8. april og til at byde dig velkommen på Wingmens stand til en snak om teknologi, fremtidige muligheder, samt en snak omkring hvordan Wingmen kan hjælpe din virksomheds digitaliseringsrejse.

Få mere information om Cisco Connect og tilmeld dig her