Cybersikkerhedsmåned: Seminar

Cybersikkerhed: Styrk og sikre din organisations digitale fremtid

18. januar 2024, 8:30 - 12:00, Lyshøjen 10A, 8520 Lystrup

Praktisk info.

Hvornår: 18. januar 2024 kl. 8:30 – 12:00

Hvor: Lyshøjen 10A, 8520 Lystrup
Vis på kort

Hvorfor.

Vi er glade for at invitere dig til dette seminar i forbindelse med cybersikkerhedsmåneden. På seminaret har vi samlet eksperter fra Dansk Erhverv og vores egen sikkerhedsrådgiver, Kenneth Thorsted, til en dag fyldt med vidensdeling og indsigter, der kan forandre din tilgang til cybersikkerhed. Som vores CTO, Asbjørn Højmark, udtrykker det, “Sikkerhed handler om mere end blot teknologi; det handler om at indgyde et stærk sikkerheds mindset i hele organisationen.” 

Forretningsgevinster ved at styrke sikkerhedsværnet

Lad dig inspirere, så din virksomhed kan stå rustet over for de udfordringer, fremtidige trusler måtte bringe. På seminaret bliver du bl.a. klogere på, hvordan vi hjælper vores kunder med en række forretningsgevinster ved at lade Wingmen operere en Managed Security platform baseret på robust og anerkendt Cisco-teknologi. 

Forbedret sikkerhed:Du ønsker at opnå en betydelig stigning i jeres organisations sikkerhedsniveau. Ved at have eksperter i spidsen for sikkerhedsdriften, sikrer du, at teknologiløsningerne er korrekt konfigureret og konstant overvåget for at identificere og afhjælpe trusler i realtid.

Optimal udnyttelse af teknologi:  Du vil udnytte dine sikkerhedsløsninger maksimalt. Ved at have eksperter i Cisco-teknologi kan I få mest muligt ud af jeres investeringer og sikre, at jeres systemer er opdaterede og beskyttet.

Tids- og resursebesparelser:  Ved at outsource sikkerhedsdriften undgår du behovet for at træne og uddanne et internt specialist sikkerhedsteam. Dette resulterer i omkostningsbesparelser og frigør tid og ressourcer, som I kan anvende fokuseret på jeres kerneforretning.

Overholdelse af regulativer som NIS2, GDPR mv.:  Hvis din organisation arbejder inden for brancher med sikkerhedsreguleringer, vil I ønske at sikre, at I altid opfylder disse krav. En professionel sikkerhedsdrift kan hjælpe med at opnå overholdelse. Få mapper teknologier ind i eks. ISO27001 og NIS2. 

Proaktiv Trusselhåndtering: Du ønsker at være proaktiv i jeres tilgang til cybersikkerhed. En 24/7 SOC-tjeneste giver mulighed for at reagere på trusler, inden de bliver alvorlige, hvilket kan forhindre potentiel datatab og skader på omdømmet.

Program.

8:30

Ankomst, morgenmad & networking
Lad os kickstarte dagen med en lækker morgenmad, hvor du kan møde og netværke med ligesindede deltagere. Dette er den perfekte lejlighed til at opbygge relationer, dele idéer og skabe nye samarbejdsmuligheder.

9:30

Velkomst v. Wingmen 

9:40

Udfordringer ved et robust sikkerhedsværn
Hvilke udfordringer kan der være ved at etablere et robust cybersikkerhedsværn, der samtidig er praktisk og bæredygtigt i en travl hverdag? Det vil Dansk Erhvervs Frederikke Rosendahl Egede Saabye besvare og dele perspektiver på de udfordringer, som Dansk Erhverv identificerer hos deres medlemmer og de fælles temaer, der går igen.

Taler

Frederikke Rosendal Egede Saabye, Dansk Erhverv

10:10

TBA
præsentation af aktuelle trusler, der specifikt påvirker virksomheder mellem 100-999 medarbejdere. Du vil få indblik i de seneste trends inden for cybertrusler samt de mest effektive strategier til at beskytte din virksomhed imod dem.

Taler

TBA

10:40

Pause

11:00

Etableringen af et robust sikkerhedsværn
Vores dedikerede sikkerhedsrådgiver, Kenneth Thorsted, vil dele sin sikkerhedsviden og erfaringsbaserede rådgivning om at etablere et stærkt sikkerhedsværn i din virksomhed. Han vil sætte fokus på områder som email, endpoint, netværk og web, samt den operationelle implementering af sikkerhedsforanstaltninger. 

Taler

Kenneth Thorsted, Wingmen Solutions

11:30

Frokost, opsamling & networking
Efter de spændende taler og diskussioner, vil der være rig mulighed for at netværke med dine kolleger og branchefolk over frokost. Vi vil også afslutte dagen med en opsummering og drøftelse af de vigtigste pointer og indsigter, der er blevet delt.

Talerne.
Frederikke Rosendal Egede Saabye, Chefkonsulent ved Dansk Erhverv

Beskrivelse kommer snarest. 

Kenneth Thorsted, Senior Cybersecurity Advisor ved Wingmen Solutions

Kenneth trives bedst i krydsfeltet mellem teknologi & forretningsudvikling. Det paradoks, der til tider opstår mellem den teknologiske udvikling og det forretningsmæssige hensyn, er særligt interessant – kombineret med målrettet formidling til forskellige stakeholders.

Kenneth kommer med en god lang baggrund indenfor IT-sikkerhed, og en stærk forankring i rådgivning omkring Cybersecurity og herunder anvendelsen af Cisco sikkerhedsprodukter.

Ét af Kenneths særlige fokusområder, er at sikkerheden skal være i øjenhøjde til den virksomhed og de mennesker som skal varetage den operationelle del efterfølgende. Hvis ikke der er en rød tråd her, lykkes vi ikke med sikkerhedsarbejdet.

Tilmeld dig herOplev mere

Der findes ikke flere artikler i arkivet
SENIOR CYBERSECURITY ADVISOR

Kenneth Thorsted

Er du nysgerrig på at vide mere om, hvordan du kan styke din organisations cybersikkerhed, kan du booke et møde på kth@wingmen.dk

Kontakt din wingman eller wingwoman

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 10A, st. (K6), 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228