Cisco SecureX er en cloud-baseret platform, der samler data fra jeres forskellige Cisco sikkerhedsprodukter for en mere enkel og mere ensartet oplevelse på tværs af endpoints, cloud, netværk og applikationer.

SecureX bygger på grundlæggende tiltag med API-integrationer, som Cisco har arbejdet på de seneste år, herunder også i Cisco CTR. Derudover hjælper SecureX med at gøre brug af produkterne mere strømlinet blandt andet på loginoplevelsen, SSO, og på sikker datadeling mellem on-prem og cloud.

Hovedformålet med SecureX er at give visiblitet samt automatisering på tværs af produkter. Det hjælper i sidste ende med en bedre orkestrering af infrastruktur og systemer. Man kan ved hjælp playbooks opbygge alarmer baseret på real time events fra hele  sikkerhedsporteføljen, og derudover kan man opbygge workflows, som kan hjælpe os med at automatisere trivielle opgaver.

Dette giver os et hav af muligheder indenfor automatisering og integrationer med eksisterende systemer. Et eksempel kunne være, at der automatisk bliver oprettet en sag i jeres case management system, når der bliver genereret et specifikt event i eksempelvis AMP, Stealthwatch eller Umbrella. Et andet eksempel kunne være, at man på basis af kendte sårbarheder i endpoints automatisk isolerede dem i infrastrukturen.

Hvis du gerne vil høre mere om SecureX, kan du tilmelde dig på vores webinar, som afholdes d. 10. juni. Her kommer vi dybere ind på de forskellige områder i SecureX. Se mere her