Der skrives Cisco historie – Wingmen opnår Guldpartner certificering

Hurtigste nogensinde

Det er med stolthed, at vi kan fortælle om Wingmens utrolige ”rejse” i vores korte levetid på kun 17 måneder. Som den hurtigste nogensinde i Danmark, måske endda både europæisk og globalt, er det lykkedes at opnå Ciscos globale top certificering Cisco Gold Partner.


Dette er ikke en hvilken som helst udnævnelse, det er noget, der kraftigt udfordrer enhver organisation med hensyn til kompetencer, strukturer, systemer samt processer for dermed at kunne tilbyde og håndtere komplekse infrastrukturløsninger til de største institutioner og virksomheder.

Hvad betyder det for vores kunder

”Gold certificeringsprocessen har været en utrolig spændende proces, specielt i en så ny og mindre organisation, hvor alle har rygende travlt med kundesager”, udtaler Anders Nielsen, Business Development Officer, der har stået for at styre guldcertificeringen på plads, og han fortsætter ”men fordi mine kolleager er så kompetente og dedikerede, er det alligevel lykkedes dem at finde tid til at støtte op omkring processen – jeg er virkelig stolt over at have været en del af dette.

Som Cisco Gold Partner stilles der store krav til vores måde at håndtere rådgivning, design, planlægning, projektledelse, implementering, product life cycle management, fejlsøgning og ikke mindst 24/7 service og drift, som kommer alle vores kunder til gode”, slutter Anders Nielsen.

Guldkarameller til kaffen?

Book et møde med Wingmen og hør mere om de muligheder, vi kan tilbyde din virksomhed/institution som Cisco Guldpartner. I anledning af vores nyopnåede Gold Partner status tager vi guldkarameller med til kaffen.

  Book et møde

  Alle felter SKAL udfyldes

  Dit Navn

  Din E-mail

  Firma

  Telefonnummer